Förbered er på bildbomb!
 
I fredags var det G-fest som ni vet! Jag gick som Gräddnos och på festen fanns allt möjligt man kan tänka sig. Vi hade t.ex en Gatuskylt, Grön, Göran Persson och tre G:n (3G!!):
 
Där fanns också en väldigt Glassig Anton och en Galler-Jacob (asterix och obelix ni vet):
 
 
Vid sju på lördagen var dags för nästa fest! Denna gång födelsedagsfest för de tre g:na och albin så bakade sirapskakor till knytmiddagen och därefter blev det allmänt häng till sent. När klockan blivit sent stack nämligen halva gänget till NH inne i stan och jag hängde med andra halvan till HG i Ryd. Det är alltså en herrgård precis vid hemköp där studenter ordnar fester "av studenter för studenter" och vi kom altlså dit i vanliga kläder för att upptäcka att det var rockabilly-kväll med bugg och twistlåtar! Alla utom vi (nästan) var utklädda så det var som att kliva in i en annan värld och det var sjukt kul att få dansa lite annan dans än klubb haha! 
Emma Ek och hennes gäng ifrån Nässjö! Emma är den blonda tjejen som jag umgås väldigt mycket med :)
Emma Brogie ifrån Vimmerby som jag också umgås väldigt mycket med haha!
Anton och tjejgänget på malin, malin, jag och josefine!
 
Idag mötte jag Gustav på campus vid 11 och skrev på vår miljöteknikrapport innan jag cyklade hem till Emma B för att dra vidare mot julmarknad i gamla Linköping! Suuuupermysigt och jag köpte på mig lite grejer ;) Riktiga julkänslor efter glögg, lussekatter, luciaframträdande, grandansande och brända mandlar!
 
Hemma hos Emma som bor gaaaaaalet fint! Hon är riktigt mode och style-intresserad!
Grandans med tomtar som spelemän
Lite tidigt men superfint luciatåg!
Mina inköp! En termosmugg med utbytbart mönster, en ljuslykta för blockljus, en kista i mörkt trä och brända mandlar ;)
 
Nu håller jag på att ta igen det plugg jag inte hunnit med, dammsuga, tvätta och allmänt planera veckan innan jag stick hem till jacob för lite extra plugg och sen serietittande som belöning!
Hoppas ni har haft en minst lika bra helg som jag har! Tusenfaldiga kramar till er <3 <3 <3