Hejhej nu är det dags att återuppta bloggandet! Har varit fullt upp sen jag kom i lördagskväll. Jag hade tur och träffade Malin på bussen ut till Ryd och hon kunde hjälpa mig med packningen!
 
På söndagen började utbildningen vid 10.00 men jag var uppe från sju för att kolla in bandlåtarna lite grann. Det var främst info om vad man ska göra i olika situationer och mycket sociala frågor vi diskuterade och tog ställning till. Att vara fadder är lite som att vara förälder ju! 
 
Två timmar efter att utbildningen var slut var det dags för kräftskiva! En fulsittning med kräftsaft över hela borden och kläderna - en bra invigning av våra fina röda faddertröjor helt enkelt. Innan det började passade vi i klassen på att ses o hänga lite vid m-grillen.
 
Massa kräftor! Det var förstås inte bara kräftor utan vi fick paj till också.
Vet att bilden är på fel håll men iallafall jag Emma, Emma, Malin och Malin haha! Eller som jag brukar kalla dem; Brogie, Emma, Foppa och Grönan.
Gustav och Erik!
När sittningen var slut var det fest utomhus med bra musik och massa lampor. Jag tog det ganska lugnt men vaknade ändå sent i morse. Övade bandlåtar för att sen dra till campus och möta lite nollan! EMMA (sektionens tjejförening) anordnade träff för alla nya tjejnollan och oss tjejfaddrar vilket var jättemysigt. Kul att få lite ansikten och namn redan idag. Nollningen kommer börja på riktigt först imorgon vid 07.30.
 
Nu väntar jag på att ett klassmöte ska börja om veckan och sen ska det repas med bandet till sent ikväll. Massa kramar!