Så otroligt dålig på att blogga och höra av mig!! Vi ses ju snart men får verkligen va sorry! Hoppas allt är superbra med er, ni hör ju av er lite iaf :)
 
Denna veckan och nästa som följer är tenaperiod vilket innebär att vi inte har några lektioner eller föreläsningar schemalagda. Dock spenderar jag mer tid på campus under de här två veckorna än jag gör en vanlig termin - nu är det nämligen hårdplugg som gäller! Brukar sätta som mål att sitta med plugg mellan 08.15-17.00. Efter 17 brukar det vara rep antingen med bandet eller med Emma inför bröllopet i ungefär 3 timmar till åtta så jag spenderar knappt någon tid hemma!
Idag försov jag mig och tog en stund extra att blicka ut över rummet. Att knappt ha varit hemma på en vecka lämnar sina spår...! Så tog förmiddagen fram till lunch att diska, dammsuga, städa av, byta lakan, tvätta, handla och laga mat och nu kommer det väl inte ske något av nämnda saker på en vecka till... Kan iallafall plugga med lite bättre samvete.
 
Förra veckan var jag på otroligt mycket möten som vice studienämndsordförande och fredagens förmiddagsmöte var i Norrköping! På universitetet där har de ett slags torn som kändes som högsta punkten i stan! Utsikten var helt otrolig och det kändes som jag var med i någon advokatfilm i New York bara att man kunde se skogen utanför stan från fönstret och inte fler skyskrapor :) 
Lämnade mötet lite tidigare för att ta tåget tillbaka till Linköping och möta Kajsa på stationen. Vi hann hem en liten stund för att äta innan vi drog på fredagspub på campus. De serverar mat för 20:- och då är det inte lite mat på tallriken(!) så vi åt middag och drack öl innan vi stack till repet med bandet. Kajsa fick sitta o lyssna i 3 timmar medan vi övade och sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi hängde en stund hos Jakob i bandet. Han fick lite meddelanden om att det var förfest på g så vi hakade helt enkelt på till Andreas (som var min b-fadder) och chillade. Det kom några fler ur min klass och tillsammans spenderade vi fredagkvällen på Flamman (pub/klubb) innan vi cyklade hem sent sent på natten...
 
Tog lite sovmorgon på lördagen innan det var dags för EMMAzing Race - en tävling anordnad av tjejföreningen på sektionen. Antar att Kajsa har berättat en del men man skulle ta sig till vissa platser och lösa utmaningar och tävla mot andra lag. Av en slump hamnade vi med Raymond i bandet och dagen var jätterolig! Förutom det lilla faktum att jag lyckades volta med cykeln... Klarade mig dock bra och idag syns knappt något utom ett litet blåmärke under ögat!
 
Sitter nu kvar på campus och tänkte stanna till sent, men vi hörs väl! Här följer en liten bildbomb;
 
Matte
Norrköping!!
 
Jag och Emma var ute o gick en sväng på väg hem från repet igår, fantastiskt väder!!
 
Simon och Jakob letade täckning i repan och jag tyckte det såg ut som de tog selfies...
Raymond plankar på en planka... Kajsa kan säkert berätta vad plankning är ;)
Macdonalds efter repet förra veckan med Mattias och Raymond som båda undrade vad jag höll på med inann de fattade att jag tog kort...!
Plankning
Utmaning: bygg en mänsklig pyramid vid stångån - mission complete!
 
Redigerad bild över norrköping!
Plankning ;)
Jag och Johanna köade förra veckan för att få jobba i fiket Baljan här på campus. Ja det är sant. 15 timmars köande för att jobba gratis. Nästan! Man får gratis kaffe för hela terminen och en hejdundrande fest vid årets slut ;)
Tapper krigare efter kraschen!
 
 
Plugg just nu!