Ciao familjen!
Tufft slut på sista halvan av veckan med tider från 8-17 varje dag. Igår hade vi iofs en lång håltimme men då satt jag och jobbade lite termo och åt min supergoda lunch. Har gjort kycklingssallad med saker som bara är goda; kyckling, pasta, isbergssallad, majs, tomater, fetaost, valnötter och så en kall sås som jag gör med creme fraiche. Längtar till luncherna!
Efter sista föreläsningen åkte jag hem, pratade lite med er och fixade mig inför kvällen. Jag bad Malin komma över så jag inte skulle vara helt själv och det var rätt beslut för den enda som kom var Kristian ifrån min gamla korridor haha! Så vi hörde runt lite och visade sig att Malins korridorsgrannehade hört av sin kompis att det var korridorsfest någonstans så vi drog helt enkelt dit istället! Visade sig vara en mexikansk tjejs födelsedagsfest så vi mötte upp 20 mexikaner och korridorsgrannen längs vägen och stövlade in i en främmande korridor för att träffa ungefär 20 människor till som vi egentligen inte kände överhuvudtaget. Tjejen var dock helt okej med detta och musik och ljus var i full gång så bland alla utbytesstudenter och ickesvenskar blev det ändå en väldigt lyckad kväll som inte slutade förrän 4 i morse...
 
 
Så nu har jag äntligen vaknat till lite och ska snart in till stan med Malin för lite shopping.
Satt med min ekonomi nu på morgonen och har räknat ihop Chamonix resan. Lite slarvigt räknat landade hela resan på ca 6300:- exkluderat souvernier (som märke till ovven, vin, en bok och muggar jag köpte) vilket jag tycker är helt okej! Vad tycker ni? 
 
Ikväll blir det pizza,semle-och vinmys med några tjejer ur klassen innan utgång på Flamman (studentklubb) om vi orkar, ska försöka ta lite bilder ;)
 
Kram!