Hejhej familjen! Vad dålig jag har blivit på att blogga - här kommer veckan i resumé i alla fall! ((OBS varning! Lååångt inlägg))
 
 
Förra helgen var det ju finsittning med sektionen på lördagen och jag hade min långklänning! Fick jättefina kommentarer men har inga bilder! Jag vet dock att det kommer dyka upp senare så lägger upp om nån vecka. Vi fyllde 3 dubbeldäckarbussar och åkte till Norrköping för att där äta trerätters på Laxholmen och festa och kvällen var mycket lyckad. Här är en bild på mig och en tjej som delar ungefär samma post i sektionen som jag.
 
Håller på med min överlappning till Vice Studienämndsordförande så det var lunchmöte i måndags och efter sista lektionen repade vi med bandet till 23 på kvällen. Så gjorde vi även tisdag och onsdag och jag sprang fram o tillbaka mellan olika grupparbeten och replokalen! I torsdags var det äntligen dags för Ölstopet och vår första spelning. Här är en bild på kön in till området innan de öppnade, därefter strömmade ungefär 1000 pers till in på området så det känns rätt kul att säga att vårt första gig var inför ~1500 pers!
Som ni ser är bilden en screenshot från ett meddelande från en kompis och då jag har varit ganska dålig på att ta kort senast så kommer det bli några såna bilder hädanefter också ;)
Här har vi mig vid inte-mitt-egna-men-så-mycket-bättre-hyrpiano á la Nord Stage 2. Kostar ungefär 30 000 inköpspris och när de sa att det skulle finnas ett sånt på scen tyckte jag det lät helt okej att lämna mitt egna hemma ;) Tror det är ljudansvariga som hyr för ganska billigt pris av studiefrämjandet här i linköping så all utrustning var toppkvalité!
 
Under soundcheck så ingen publik... Ska få tag i film och fler bilder på något sätt Men nu har vi redan börjat repa inför nästa gig i maj på en av norra Europas största studenfestivaler! Kolla in sof15.se
 
I fredags var vi lediga förutom en matteföreläsning på morgonen och sen var det många evenemang planerade på samma dag... Vid ett ungefär stack jag till Anders och mötte Jacob, Anton och Erik för att knäppa upp första ölen. Vi gjorde pannkakor och sydde våra ovvar innan vi vid tre cyklade till campus för att kolla på Stilettracet. En tävling där man ska springa en bana i högklackade skor och självklart fick vem som ville vara med. Det har under åren utvecklats till den dag då alla killar klär ut sig till tjejer och tejpar fast klackarna med silvertejp på fötterna för att det ska hålla. Tror alla klarade sig utan vrickade/brutna fötter i år och det är väl ett under egentligen! 
Här har vi hejaKLACKEN till höger i bild och sjukt mycket publik. Kajsa tänk le mans fast mer folk!
Här har vi ett av de deltagande lagen. Andreas, Per, Gustav och Filip i jättefina utstyrslar... Per går i min klass de andra är parallell och faddrar.
 
Efter att tävlingen var avgjord (tyvärr vann inte killarna ovan) stack hela stan(!) till ett parkområde här i Ryd för officiell förfest och grill. Jag skojar inte när jag säger mycket folk -det var kaos!  Vi grillade och Filip var lat och köpte mcdonalds.
 
Så där hängde vi hela eftermiddagen och kvällen i våra ovvar. Blev lite brännboll och lekar innan vi drog till Utekravallen på campus. Fest utomhus helt enkelt och Markus Krunegård spelade på scen. 
 
Igår var det alltså en lugn dag men jag åkte ändå in till campus med min ekonomigrupp och skrev rapport som skickades in idag. Vi ska sitta lite till med arbetet ikväll och sen belöna oss med att kolla på Game of Thrones. Igår var det även Releaseparty på parkgatan 7. Det är ju några i klassen som bor ihop och de har nu skaffat ett eget märke som man kan ha på ovvarna. Blev utgång på studentpuben de bor granne med så idag har jag än så länge tyvärr bara legat i sängen och mår ungefär som jag förtjänar men ska snart ta mig upp och trixa med planering av veckan. Har sjukt mycket möten och arbeten så kommer vara väldigt uppbokad; ska försöka slänga in updates här iaf!
 
Förutom fest är det ju en hel del plugg men det är ju inte lika roligt att lägga upp bilder på eller skriva om men ni kan veta att det går bra för mig - det är kul! Och jag har fått mina tentaresultat nu och
JAG KLARADE MATTETENTAN! Jag var ju fullt inställd på att jag var underkänd då jag jämfört mina svar med facit men jag måste ha gjort små små slarvfel som gett godkända uppgifter ändå så jag fick tillräckligt många godkända uppgifter totalt! Inga omtentor efter mig och jag ligger i fas i allt så den tyngden försvann från axlarna. 
 
Älskar er massor, vet inte om ni orkat läsa igenom allt :) Kraaaam! <3