Jag^
Här kommer ett urval av alla bilder från LE MANS. Sveriges största trampbilstävling. Jag, Jacob, Malin, Foppa, Carl-Martin (CM), Emil, Stina och Gabriella (Gabbi) hade lag. Då temat på tävlingen var Istiden och vi ville vara Alice i underlandet blev vi slutligen laget Kall is i underlandet vilket vi sen vann bäst utklädnad för! 
 
Helgen började redan på torsdagen. Jag gick på morgonföreläsning och lektionen innan lunch för att därefter låta allt dra igång. Först lite häng med laget, sedan pub mellan 15-17, därefter förfest med laget innan fulsittning på torsdagskvällen med kravall på kårallen som eftersläpp.
Vaknade på fredagen upp med resten av laget hos Malin och Stina (som bor ihop) för att snart vara iväg igen. Efter några timmar ute i solen med diverse lekar (se ex pyramiden) rörde vi oss mot pub på Flamman vid 12. Vi fick mat och drack dagens första glas cider. Det var tufft. Sen var det lite testkörning av trampbilarna tills eftermiddagen blev kväll och vi cyklade mot Skytte-c.
Sov hemma den natten för att duscha på morgonen och redan vid sju syntes vi hos Malin o Stina igen för att börja sminka oss och förbereda oss inför tävlingen som började vid 10. 
Vi åkte ut i vårt första kval men satt kvar hela tävlingen och hejade på de andra, lika kul ändå! En snabb vända hem o fixa till sig innan Le mans 2015 avslutades med en finsittning och Målgång aka fest på kårallen :)
 
 
Jacob som hattmakaren^
 
 
Lite twister på förfest
Foppa som Alice, Jacob hattmakare, Malin som kaninen
Jag var röda drottningen, eller hjärter dam, och CM en av mina två spelkortssoldater.
Dricker läsk förstås vad annars liksom. Fick låna en större krona än min egen från ett annat lag som var Game of Thrones.
Laguppställning! Gabbi, Malin, Foppa med Emil som knappt syns bakom, Stina, Jag, CM och Jacob
 
Utslagna tidig fredagsmorgon
Inför finsittningen på lördagkvällen. Så himla fina.
Lördagshäng
 
Vi blev joinade av några dvärgar från Snövit (och de sju härjarnas) lag
Första skålen på torsdagen
 
Lite tacos en fredagkväll innan trampbilstrampandet börjat
Vi köpte jättebilliga koppar och en tekanna på secondhand för att kunna gå runt med och dricka ur. Mycket uppskattat!
 
 Vi syns nu på fredag, massa kramar! :D <3