Det händer mycket nuförtiden trots att det inte känns som det alla gånger jag sitter på mitt rum o vilar. I tisdags var det fettisdagen vilket innebar, som ni vet, häng på varghaket. Vi testade att ha semlorna i varm choklad istället för varm mjölk och det blev så himla gott! Blev kvar till ett någong gång. Onsdagen ägnades sen åt att hinna med så mycket plugg som möjligt så man skulle slippa plugga på torsdagen för på kvällen/natten därimellan var det ju nämligen Tackfest för våra faddrar och alla övriga sektionsmedlemmar som anordnat vår nollning och gjort första tiden på liu så sjukt bra! Jag var med i tema och gyckelgruppen vilket innbar massa övning och förberedelser dagen innan. Bland annat en tretimmarsrunda på tornby på cykel tillsammans med Malin för att köpa sånt som kan behövas för att pynta en lokal till fyra olika teman samtidigt; julpynt, kyrkliga grejer, badrumsdetaljer och rymdsvarta sopsäckar o glittriga stjärnor. Blev riktigt bra om jag får säga det själv men har tyvärr inga bilder. Fick några bilder ifrån Emma dock!
 
Igår var vi helt lediga men jag steg upp vid åtta ändå o pluggade termo och matte under dagen för att åka hem vid tretiden ungefär och sova då istället. Vaknade o skypade lite med er innan jag gick över till Jacob o kollade på serier. Idag slutade vi vid 12 men jag satt kvar med min laborationsgrupp i termon och skrev klart en rapport om värmepumpar. Ikväll är det fest igen så har varit hemma o vilat upp mig sen fyra och ska snart byta om till bikini. Några i klassen och jag ska nämligen basta och äta pizza som förfest haha! 
 
Lite bilder ifrån tackfesten; temat var "oj jag kom visst fel" 
Markus, äldst i klassen med 29 år var med o tackade på festen!
 
Anton som fotbollsfan och Malin i bakgrunden som djävul!
 
Ni kan ana mig o mina vingar ute till höger när jag o gyckelgruppen sjöng. Som ni ser bjöds det på väldigt exklusiv dukning och avancerad matlagning; pastasallad...
 
Jacob som kom alldeles för sent (hann bli gammal!) och Peter som "Hitta Hugo"
Sånghäfte!
 
Jag som ängel!
 
En alltid lika energisk Johanna som påskkärring. Hon är ungefär lika social, flummig och härlig 24/7 som vissa är efter några glas vin så observera att denna bilden är tagen innan festen officiellt började och innan första glaset var uppdrucket.
 
Micke, Filip och Felix som Sherlock Holmes allihop...