Blogglusten större än jag trodde! Idag slutade lektionerna efter lunch men satt kvar med några i klassen och jobbade matte, det är svårt men kul! Denna kursen (del 2) går ut på att tillämpa det vi lärde oss i den förra kursen (del 1) på olika problem, t.ex volymberäkning m.h.a integraler och såhär i början är det ju inte alltför svårt :)
 
Kom hem vid fyra någon gång och gav mig ut i det fina vädret och sprang. Blev en helt spontan runda på 1 mil men jag sprang ut på "landet" vilket var jätteskönt och så började det gå mot solnedgång när jag kom hem en timme senare. Ingen mening med att springa fort när man inte vet hur lång rundan blir i förväg och ser det mer som en upptäcksfärd än ett träningspass så inte snabbaste tiden direkt! Får anmäla mig till nåt lopp och börja springa snabbare kanske... hmm finns många att välja på! 
 
Liten landsväg strax utanför Ryd!
 
Hemma igen lagade jag några matlådor chili con carne och precis när det var klart hörde jacob av sig så stack över till honom o bakade kanelbullar och såg på serier. Kom hem nyss och tänkte sova direkt; lång dag imorgon och jag tänkte upp lite extra tidigt för att städa av rummet som redan blivit lite kaos.... ;)
 
Glutenfria pga Jacob men de blev goda ändå!
 
Här får ni en bild på min lilla gran! Den fick väldigt lite vatten första veckan men nu har den börjat bli grön o fin igen och skotten växer hur fort som helst!
 
Hittade en vimmelbild från helgen om inte Kajsa redan har visat!
 
 
Massa kramar, godnatt! <3