Hej igen!
I fredags hade vi i LinTek vår första lunch på stan tillsammans. Det visade sig inte vara helt lätt eftersom två är veganer och en inte tycker om utländsk mat. Svensk vegansk husmanskost existerar inte, kunde vi konstatera efter en timmes rundvandring på stan. Däremot hittade vi falafelhuset med snabbmat för alla...
 
På kvällen kom Niklas till linkan och vi hade världens mysigaste helg. Shopping hela lördagen med fika, bowling och häftig middag som avslutning! Söndagen var lika mysig den, då fikade vi ännu mer, spelade äventyrsgolf och letade roliga aktiviteter tills restaurangerna öppnade för sen lunch. En av aktiviteterna hittade vi när vi smet in på quality hotel för att låna toalett och upptäckte lite olika spel i deras lobby/restaurang! De hade fotbollsspel, bordtennis och shuffleboard som vi stannade en stund och spelade på, ingen som verkade märka något konstigt med det... ;) 
 
Fina Niklas :D 
 
 Man ska ha roligt när man shoppar... 
 
Ungefär såhär såg lördagens middag ut! Ett paketerbjudande från bowlingrestaurangen innehöll black rock som mat och vi blev så himla positivt överraskade! Till vår var det dock inte pommes utan klyftpotatis och lite olika grönsaker (och majskolv!) som man kunde grilla.
 
Har inga bilder från minigolfen på söndagen men när vi var klara kom jag på att jag hade såpbubblor från Gotland i väskan! Jag köpte dem för 20 spänn från en experimentbutik som sa att de skulle gå att hålla i händerna. Och visst höll de att hålla i. De höll för allt. Efter att både jag och Niklas blåst lite var gräset, marken och buskarna (allt) omkring oss täckt av bubblor som var kvar även när vi gick... väldigt spännande!
 
Selfie från parken! Vi hade alltså dötid mellan golf och restaurang så vi hängde lite här och lite där och det var under denna dötid vi hittade shuffleboarden.
 
 
 
 
 
Söndagens sena men fantastiska lunch! Kycklingpasta vs laxpasta!
 
Puss o kram!
 

1 kommentarer

Mammis

13 Jul 2017 11:14

Haha! Hela din uppväxt har jag sett dessa roliga miner. Kul att Niklas är upplärd och oxå levererar roliga miner! :)

Kommentera

Publiceras ej